Aanmelden
Jaarthema: Zin in leren! Zin in leven!
Zin in leren! Zin in leven! is het nieuw leerplanconcept van het katholiek onderwijs. Wij zijn achter de schermen al twee jaar aan het ontdekken, verkennen, experimenteren... Volgend schooljaar werkt onze school uitsluitend nog met het nieuwe leerplan. Tijd om de kinderen en ouders mee te nemen in dit verhaal.
Op de infomomenten geven we een korte toelichting aan alle ouders. De kinderen zullen elke maand samenkomen om één van de 10 ontwikkelvelden te ontdekken. En nog veel meer!

Zin in leren! Zin in leven! Waar gaat het om?
Graag leren is belangrijk, want je doet het levenslang. Daarom zijn we kritisch voor de leerstof die we aanbieden. Die moet de moeite waard zijn en aansluiten bij wat een kind in het verder leren en leven nodig heeft.
We willen dat de kinderen doorheen het leren en leven op school ontdekken wat voor hen belangrijk is, ook op levensbeschouwelijk vlak. 

Voor meer informatie bezoek de leerplansite: 
https://zill.katholiekonderwijs.vlaanderen
 
28/08/2019


Een nieuw schooljaar
Het nieuwe schooljaar staat voor deur! Spannend, we kijken er naar uit!

Vanaf maandag 19 augustus is onze school elke voormiddag (09.00 - 12.00 uur) open. In de namiddag of voor 19 augustus kunt u ook terecht op school. Graag een seintje vooraf. 

Ons openschoolmoment voor het kennismaken met de leerkrachten, afhalen van de boeken, terugzien van de vriendjes,... is op donderdag 29 augustus tussen 16.30 en 18.00 uur. Tot dan! 

Maandag 2 september start het nieuwe schooljaar echt! We voorzien een kop koffie voor de ouders. De poort gaat open om 8.20 uur en de kinderen gaan om 8.35 uur naar de klassen. De opvang gaat open om 7.30 uur.

 
21/08/2019Maandmenu
Schoolkalender
Nieuwsbrief


Fotoboek
Samenkomst jaarthema Samenkomst jaarthema Samenkomst jaarthema Samenkomst jaarthema Samenkomst jaarthema Samenkomst jaarthema Samenkomst jaarthema Samenkomst jaarthema Samenkomst jaarthema Samenkomst jaarthema Samenkomst jaarthema Samenkomst jaarthema
Startmoment jaarthema ZILL Startmoment jaarthema ZILL Startmoment jaarthema ZILL Startmoment jaarthema ZILL Startmoment jaarthema ZILL Startmoment jaarthema ZILL Startmoment jaarthema ZILL Startmoment jaarthema ZILL Startmoment jaarthema ZILL Startmoment jaarthema ZILL Startmoment jaarthema ZILL Startmoment jaarthema ZILL
Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel Het leven zoals het is op Twinkel